Търси се адвокат, адвентист от седмия ден, за да съди Facebook

Понеже, нали, блогът ми напоследък го употребявам за да помагам на приятели да намерят нещо, което търсят, обичайно хора, реших, че и това нещо, попаднало случайно в пощата ми, трябва да се разчуе:

ТЪРСИ СЕ 

висококвалифициран адвокат с опит в международни съдебни дела за завеждане на съдебно дело срещу Фейсбук в компетентния международен съд, във връзка с долуописания казус. Адвокатът следва да бъде силно вярващ християнин (за предпочитане Адвентист от Седмия Ден) в Името на Всемогъщия Бог, Творец и Спасител, Господ Исус Христос. Адвокатът не трябва да е масон и да има връзки с тайни общества или организации. Делото е Божие и само посветен на истинския Бог адвокат би могъл да бъде ангажиран.

Описание на казуса:

Фейсбук тотално погазва правата на своите потребители и безцеремонно нарушава редица международни норми и закони!

За да контролира е-мейл кореспонденцията на своите потребители, Фейсбук незаконно е променил техния е-мейл адрес, предоставен в личните данни на профила!

Моля, обърнете внимание на Вашия е-мейл във Фейсбук! Той не е този, който Вие сте предоставили! Фейсбук няма никакви права да върши това! Моля, сигнализирайте компетентните международни институции!

Пример:

Ако Вашият е-мейл е

user@abv.bg или
user@mail.bg

във Вашите лични данни на Вашия профил във Фейсбук, е-мейлът Ви е изписан по следния начин:

user@facebook.com

Това е грубо беззаконие и произвол на тайните агенции (Илюминати), контролиращи сайта “Фейсбук”! По този начин Вашата е-мейл кореспонденция минава през сървъра на Фейсбук, за да знае “Големият брат” какво и с кого си пишете!

Моля, ПРОТЕСТИРАЙТЕ !!!

За това беззаконие Фейсбук подлежи на международен съд и следва да изплати милиони долари обезщетение на своите потребители за неоторизирана промяна на лични данни и шпионаж на лична кореспонденция!

 

И да, мола ви са, протестирайте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *