Моралната чистота

Дълго време в началото се опитвахме (впрочем продължаваме) да жонглираме между различните отговорности, задачки и проекти на новорегистрираната фирма.

В един момент се появи фирма, с която можехме да имаме по-дълги от еднократните взаимоотношения клиент-изпълнител и като начало трябваше да изградим бързо “мръсно” решение за обикновен сайт по мераците на клиента за цена доста под пазарната. Успяхме някак да го вместим в графика, всеки от нас пипна по проекта не малко, за да стане готов на време и по спецификацията + допълнителните желания и мераци. So far, so good.

Клиента взе да си донаглася някакви неща, но работата беше свършила и си бяхме стиснали ръцете. Така се случи, че още преди плащането заминах за чужбина за около седмица, а другарите продължиха занятието по труд и творчество по останалите ни проекти.

Съботата на моето пристигане се бяха нахвърлили отново почти всички задружно да обслужат голям и готин клиент за кетъринг услуга.

… тази статия остана непубликувана от ноември 2010-та година. Идея си нямам в момента къде съм бил по това време, и какво точно се е случвало. Но тъй де, продължи ми темата за моралната чистота, че да си спомня и аз.

И така, връщам се от едноседмично пътешествие и…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *